Lekker voor bij de bloemkool.
Wat heb je nodig:
5 porties
150 gram geraspte kaas
halve lente ui
300 ml Amandelmelk ongezoet
20 gram amandel meel
25 gram roomboter
!Kh 1
!Tijd: 20 minuten
Snij de lente ui in kleine ringen.
Smelt de boter in een steelpannetje, doe de amandelmeel erbij en roer dit er goed doorheen. Voeg de amandelmelk toe en laat dit aan de kook komen. Daarna al roerend op zacht vuur 5 minuten laten doorkoken. Voeg de geraspte kaas toe en gesneden lente ui. Blijven roeren tot het kaas is opgelost. Als laatste nog wat zout en peper toevoegen naar smaak.
Wat heb je nodig:
5 porties
150 gram geraspte kaas
halve lente ui
300 ml Amandelmelk ongezoet
20 gram amandel meel
25 gram roomboter
!Kh 1
!Tijd: 20 minuten
Snij de lente ui in kleine ringen.
Smelt de boter in een steelpannetje, doe de amandelmeel erbij en roer dit er goed doorheen. Voeg de amandelmelk toe en laat dit aan de kook komen. Daarna al roerend op zacht vuur 5 minuten laten doorkoken. Voeg de geraspte kaas toe en gesneden lente ui. Blijven roeren tot het kaas is opgelost. Als laatste nog wat zout en peper toevoegen naar smaak.
Reacties
Een reactie posten