Ik had nog wat ingrediƫnten over van de gevulde paprika, en heb er maar eens wat anders van gemaak. En het smaakte nog heerlijk ook!
Wat heb je nodig:
3 eieren
2 kleine champignons
1 lente ui
1 kleine sjalot
1 klein teentje knoflook
1 el zongedroogde tomatenreepjes in olie
Zout
Peper
Oregano
Olijfolie
!Kh 7 gram
!Tijd 15 minuten
Snij de lente ui, sjalotje, en knoflook klein.
Doe wat olie in de koekenpan en laat hier de ui en knoflook in fruiten.
Snij ondertussen plakjes van de champignons.
Doe dit bij de ui. Als laatste een eetlepel zongedroogde tomaten toevoegen met olie.
Dan even samen laten bakken met wat zout, peper en oregano.
De eieren in een kom je kan er voor kiezen ze te husselen of gewoon in de pan te doen en daar de dooier breken.
Doe de eieren bij de rest in de pan laat het goed tussen de ui, tomaat en champignons komen. Laat dit even zachtjes bakken, als de bovenkant niet meer glibberig is, even omdraaien voor een minuutje daarna is het klaar.
Als laatste kan je nog wat extra oregano op de bovenkant strooien.
Reacties
Een reactie posten